Met mijn bijna negen jaar ervaring binnen KLC begrijp ik goed waar je als CA tegenaan kunt lopen. Deze ervaring kan er hopelijk voor zorgen dat ik samen met het team een bijdrage kan leveren voor het welzijn van onze collega’s.

In mei 2014 startte ik bij Cityhopper en nog steeds werk ik hier met veel plezier. Het enthousiasme van de collega’s, hun professionaliteit, en het snel krijgen van verantwoordelijkheid dragen hieraan bij.

Al langere tijd heerst er ontevredenheid over een aantal onderwerpen binnen KLC waar ikzelf ook tegenaan loop. De zwaarte van de roosters, waardering, en de minimale grip die je op je rooster en vrije tijd kunt uitoefenen spelen hierin een rol. Ook de doorstroom naar KLM en het gebrek aan perspectief hierin zijn onderwerpen van gesprek op de werkvloer. Mede hierdoor heb ik besloten om mij in te gaan zetten voor dit initiatief, om samen voor onze belangen op te komen!

Voor de huidige cabinecollega’s, maar zeker ook de nieuwe collega’s die nog gaan komen zie ik het van groot belang dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met onze werkgever. Afspraken die er bijvoorbeeld voor zorgen dat we ons fitter voelen en de balans terugkeert in de verhouding tussen werk en vrije tijd. Dit bereik je door met elkaar in gesprek te zijn, goed naar elkaar te luisteren en een transparant proces neer te zetten waarin duidelijk aan te geven is wat er voor jou toe doet. Ik kijk er naar uit om mij hiervoor in te zetten en gezamenlijk doelen te bereiken!