Dit is een website van vakbond De Unie
voor het cabinepersoneel van KLM Cityhopper

Het belangrijkste is dat jullie bepalen en aangeven wat voor jullie belangrijk is. Dat bepaalt waar we over onderhandelen, nu en later.

Ik heb een achtergrond in arbeidsrecht en HR. En bovendien veel gereisd, dus ik heb een hoop vliegtuigen van binnen gezien. Nu is het tijd om die ervaringen en kennis te combineren, en zo jullie belangen goed te behartigen aan de cao-tafel. Daarbij breng ik een flinke dosis frisse en positieve energie met me mee.

Diezelfde energie proef ik in de rest van het bestuur van KLC-Unie, maar eigenlijk overal binnen Cityhopper. Het is zó duidelijk hoe trots jullie zijn op je baan en bedrijf. Er gaan veel dingen goed, en die willen we natuurlijk graag houden. Maar er kan óók veel beter: de flexibiliteit die van jullie wordt gevraagd, is begrijpelijk, maar de balans is zoek. Daar gaan we mee aan de slag. Samen. Het is zo gaaf om te zien hoe graag onze leden meedenken. Hoe ze niet alleen roepen wat er fout gaat, maar ook hoe het anders kan.

Het belangrijkste is dat jullie bepalen en aangeven wat voor jullie belangrijk is. Jullie hebben al veel concrete input geleverd om dit cao-proces mee te starten, en kunnen dat blijven doen. Dat bepaalt waar we over onderhandelen, nu en later. Ondertussen luisteren wij echt en verbinden we alle partijen. Ik geloof oprecht dat we op die manier tot de beste cao komen.